Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730830091

Amistoso (Int.) 730830091 Información oficial sobre el partido 730830091 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Fear_The[Monkeys] Alineación oficial del equipo 'Fear_The[Monkeys]' en el partido 2 - 3 B.F. Skinner FC Alineación oficial del equipo 'B.F. Skinner FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Fear_The[Monkeys] Alineación oficial del equipo 'Fear_The[Monkeys]' en el partido 1 - 7 B.F. Skinner FC Alineación oficial del equipo 'B.F. Skinner FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fear_The[Monkeys]

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Adam Falcone va acabar en una passada genial cap al jugador de FTM Jean-Roch Baudart, que va marcar el 1 - 1.
  • 187 Minuto 61 (Gol tiro lejano): En Adam Falcone conduïa pel cercle central i, veient a en Juanón Haya desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Adam Falcone que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jean-Roch Baudart de FTM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Igor Madariaga Orozco de FTM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

B.F. Skinner FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sergey Metlikin es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Eladio Pino quedar desmarcat i marcar per a Skinner al minut 31. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): Skinner agafava avantatge al minut 73 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gerhard Taborsky amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, el Skinner va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Nicolas Monroy s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gerhard Taborsky, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gerhard Taborsky va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Alan León va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Irarrázaval de Skinner va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.