Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730821434

Amistoso (Int.) 730821434 Información oficial sobre el partido 730821434 en Hattrick

03.04.2024 20:00:00

Varelser från olika ställen som du ej känner till Alineación oficial del equipo 'Varelser från olika ställen som du ej känner till' en el partido 1 - 6 Blue Pandas FC Alineación oficial del equipo 'Blue Pandas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Varelser från olika ställen som du ej känner till Alineación oficial del equipo 'Varelser från olika ställen som du ej känner till' en el partido 1 - 0 Blue Pandas FC Alineación oficial del equipo 'Blue Pandas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Varelser från olika ställen som du ej känner till

Goles Goles

  • 104 Minuto 60 (Gol de penalti): Varelser aconseguia el 1 - 5 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Stig-Erik Kihlbom al cantó inferior dret de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martin Mendes de Varelser la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Blue Pandas FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 4 minuts quan Jurrie Luikinga va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Pandas.
  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Hans Jesberger va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Pandas, al minut 29. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Pandas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Hans Jesberger, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 3.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): En Hans Jesberger va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Amir Piauí va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 50, i va fer pujar el 0 - 5 per a Pandas.
  • 135 Minuto 67 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Amir Piauí de Pandas va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alejandro La Reina va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Nyein Bi aquest no va estar a l'altura.