Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730821377

Amistoso (Int.) 730821377 Información oficial sobre el partido 730821377 en Hattrick

03.04.2024 10:45:00

FC Dübendorf 21 Alineación oficial del equipo 'FC Dübendorf 21' en el partido 1 - 3 Rayo Pitcairn C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Pitcairn C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Dübendorf 21 Alineación oficial del equipo 'FC Dübendorf 21' en el partido 1 - 3 Rayo Pitcairn C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Pitcairn C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,8 % 80,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Dübendorf 21

Goles Goles

  • 103 Minuto 62 (Gol por la derecha): Passava el minut 62 del matx, quan l'atent Dietrich Condor va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Dübendorf Ryszard Cincio quasi va assolir l'empat al minut 33 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Vito Prantl va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Vito Prantl va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Andreas Havlicek va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Rayo Pitcairn C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): Pitcairn agafava avantatge al minut 6 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Antoni Brzoskowski amb mestria.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Jonathan Ramas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Al minut 90 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Pitcairn, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jonathan Ramas va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Antoni Brzoskowski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mouhsine Diouri va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Sozar Klajiashvili de Pitcairn va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.