Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730816286

Amistoso (RC) 730816286 Información oficial sobre el partido 730816286 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

Unio Esportiva Breda Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva Breda' en el partido 5 - 0 Atletic Poblenou Alineación oficial del equipo 'Atletic Poblenou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unio Esportiva Breda Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva Breda' en el partido 2 - 0 Atletic Poblenou Alineación oficial del equipo 'Atletic Poblenou' en el partido
Tiene bastante suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unio Esportiva Breda

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Esportiva, atacant per l'esquerra al minut 23, va aprofitar el magnífic llançament de Rubén Miranda per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Esportiva pel centre va donar un gran resultat: el gol de Evaristo Cuíña va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 190 Minuto 36 (Gol de falta): El Tim Franssens va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Esportiva. 3-0.
  • 130 Minuto 60 (Gol de falta): El gol de falta de Tomislav Tomić sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 60 i ampliar l'avantatge de Esportiva a 4 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Esportiva va aconseguir el 5 - 0 quan Ramon Carrió va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Evaristo Cuíña es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 219 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Nikolay Ivanchev va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Tomislav Tomić, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josu Molins Segovia de Esportiva es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.

Atletic Poblenou

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 7 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Luis Fernández Mugartegui va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Evaristo Cuíña. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Poblenou van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Francisco Pradas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Poblenou van sortir al contraatac al minut 81, però Jorge Antonio Mauri va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): El Poblenou va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Diego Ciria la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Fernández Mugartegui de Poblenou la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.