Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814508

Copa 730814508 Información oficial sobre el partido 730814508 en Hattrick

03.04.2024 12:45:00

Real Madrid Costilla Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Costilla' en el partido 6 - 8 F.C Deportivo Gijon Alineación oficial del equipo 'F.C Deportivo Gijon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Madrid Costilla Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Costilla' en el partido 1 - 4 F.C Deportivo Gijon Alineación oficial del equipo 'F.C Deportivo Gijon' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid Costilla

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Costilla va ser Janno Dambacher.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Janno Dambacher va donar a Costilla un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Filiberto Barni s'emportà una gran ovació del públic local al minut 82, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 138 Minuto 94 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Filiberto Barni arribés a peus de Roger Handel, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Costilla el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Elias Harner va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Jaime Rodal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Costilla Elias Harner no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jaime Rodal es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Costilla Roger Handel va intentar enganyar Jaime Rodal amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Ulysse Vialle anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Costilla.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Costilla Filiberto Barni, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jaime Rodal. El marcador continuava 6 - 7.

F.C Deportivo Gijon

Goles Goles

  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador visitant Luis Ignacio Tirado Barranco va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 37 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Juan de Dios Cerezo que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Butch Corish quedar desmarcat i marcar per a Deportivo al minut 59. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 161 Minuto 103 (Gol por el centro): Al minut 103 en Stefano Librera va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Deportivo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bruno Tama va desviar el xut final de Tenho Heikkinen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Butch Corish quasi aconsegueix empatar per Deportivo al minut 19, però Bruno Tama va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Caleb Hick va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 83, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Bruno Tama va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Caleb Hick, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 89 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): En Butch Corish va encarar al porter al 99, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abd El Ghani Lotfy de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 102 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Abd El Ghani Lotfy de Deportivo es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 102.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jaime Rodal de Deportivo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Bruno Tama en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Deportivo, Tenho Heikkinen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Luis Ignacio Tirado Barranco va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 7.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Hristo Dushkov de Deportivo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Bruno Tama en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 8.