Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814494

Copa 730814494 Información oficial sobre el partido 730814494 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

del aguila c.f. Alineación oficial del equipo 'del aguila c.f.' en el partido 1 - 0 CD Pacifico Alineación oficial del equipo 'CD Pacifico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
del aguila c.f. Alineación oficial del equipo 'del aguila c.f.' en el partido 0 - 1 CD Pacifico Alineación oficial del equipo 'CD Pacifico' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

del aguila c.f.

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sven-Lasse Schweim de aguila aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Giacomo Baldi va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Delroy Hassell aquest no va estar a l'altura.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): En Giacomo Baldi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

CD Pacifico

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Pascual Balla quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 51 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jorge Roca va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Pacifico va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Settimio Liguori es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pascual Balla va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Arixo Isurieta al minut 76 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Quintino Silva Faria.