Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814483

Copa 730814483 Información oficial sobre el partido 730814483 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Malaka Hinchas C.F. II Alineación oficial del equipo 'Malaka Hinchas C.F. II' en el partido 3 - 0 WeedBurg F.C Alineación oficial del equipo 'WeedBurg F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malaka Hinchas C.F. II Alineación oficial del equipo 'Malaka Hinchas C.F. II' en el partido 2 - 1 WeedBurg F.C Alineación oficial del equipo 'WeedBurg F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,1 % 4,6 % 19,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaka Hinchas C.F. II

Goles Goles

  • 105 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Armağan Cascavlak va descol·locar totalment la defensa contrària i Josué Gutierrez no va perdonar i va marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21, MLK va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Georg Schrempf, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Basil Russell va incrementar l'avantatge de MLK amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Basil Russell de MLK va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

WeedBurg F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Robbie Brockey va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jofre Fonte no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Emil Klečka va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.