Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814477

Copa 730814477 Información oficial sobre el partido 730814477 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

FUNSUDOCANS Alineación oficial del equipo 'FUNSUDOCANS' en el partido 2 - 4 Trasto Alineación oficial del equipo 'Trasto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FUNSUDOCANS Alineación oficial del equipo 'FUNSUDOCANS' en el partido 4 - 2 Trasto Alineación oficial del equipo 'Trasto' en el partido
Tiene mala suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,3 % 7,7 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FUNSUDOCANS

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Luis Miguel González va donar a FUNSUDOCANS un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): FUNSUDOCANS va aconseguir el 2 - 0 quan Gerard Argilaga va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Edmundo Avilez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pedro Miguel al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gerard Argilaga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Chus Bruna de FUNSUDOCANS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Trasto

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Paulo Nievas Peña, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 59. L'anotador per Trasto va ser Ato Lekaroz, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 63 minuts, el tirador de faltes del Trasto va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Leonci Perarnau, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Salva Machado de Trasto va fer un bon esprint per escapar-se de Ignacio Aladrén i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 4. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ato Lekaroz, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ato Lekaroz va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Albert Bertomeu va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però David Fridman va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Leonci Perarnau de Trasto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.