Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814282

Copa 730814282 Información oficial sobre el partido 730814282 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Genicera Returns Alineación oficial del equipo 'Genicera Returns' en el partido 4 - 3 Andamiajes Galocha FC Alineación oficial del equipo 'Andamiajes Galocha FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Genicera Returns Alineación oficial del equipo 'Genicera Returns' en el partido 3 - 4 Andamiajes Galocha FC Alineación oficial del equipo 'Andamiajes Galocha FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,8 % 56,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Genicera Returns

Goles Goles

  • 106 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 23 minuts, Bernhard Huismans va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Genicera va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 30 Mauro García-Mesa va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 99 (Gol por la derecha): Corria el minut 99 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Grzegorz Ochałek, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 106 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Genicera va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Muhittin Bergüzar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Miguel Toquero de Genicera gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Muhittin Bergüzar va rematar alt.

Andamiajes Galocha FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Andamiajes va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 9. Floriano Messineo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 186 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Andamiajes. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Ekhi Matategi va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 152 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Al minut 110, Andamiajes va reduir l'avantatge rival a 4 - 3, quan Ekhi Matategi va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ekhi Matategi va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 216 Minuto 63 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Floriano Messineo va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Florián Isorna, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Andamiajes va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sjakie Wiskamp es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): El Andamiajes creava perill des de la dreta al minut 105, però en Juscelino Goes, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ekhi Matategi desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ekhi Matategi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.