Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814273

Copa 730814273 Información oficial sobre el partido 730814273 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Breva Caída Alineación oficial del equipo 'Breva Caída' en el partido 1 - 0 RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Breva Caída Alineación oficial del equipo 'Breva Caída' en el partido 1 - 2 RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,1 % 44,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Breva Caída

Goles Goles

  • 187 Minuto 62 (Gol tiro lejano): En Daniele Vitanza conduïa pel cercle central i, veient a en Patricio José Vigneri desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 7 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Breva va deixar en bona posició a en Oskari Härkälä per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Breva va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gür Ok, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gür Ok de Breva la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

RCD Espanyol de Barcelona

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Espanyol va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Pepe Paleologos va quedar-se sol davant el porter Julián Sierra, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Espanyol va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Julián Sierra va desviar el xut final de Sergio Plana després d'una sèrie de rebots i molta confusió.