Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814199

Copa 730814199 Información oficial sobre el partido 730814199 en Hattrick

03.04.2024 12:15:00

Indis del Nat Alineación oficial del equipo 'Indis del Nat' en el partido 5 - 2 Trocisimo Alineación oficial del equipo 'Trocisimo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Indis del Nat Alineación oficial del equipo 'Indis del Nat' en el partido 3 - 1 Trocisimo Alineación oficial del equipo 'Trocisimo' en el partido
Tiene suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Indis del Nat

Goles Goles

  • 112 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Bruns equilibrava la balança al minut 51. En Fernando Millaqueo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Fernando Millaqueo va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 121 Minuto 92 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alberto Ballado, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Bruns se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 92.
  • 132 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Al minut 93, Bruns va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Fernando Millaqueo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 106 (Gol por la izquierda): En Alberto Ballado de Bruns va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Czesław Kołodziej va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Zbigniew Arndt va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fernando Millaqueo va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): Alfred Gough quasi marca en una jugada assajada de córner que Arnaud Kioyo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Arnaud Kioyo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bruns.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Czesław Kołodziej de Bruns va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Trocisimo

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Trocisimo agafava avantatge al minut 21 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar 彭 (Phang) 興耀 (Xingyao) amb mestria.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en 彭 (Phang) 興耀 (Xingyao) que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Trocisimo.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trocisimo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 彭 (Phang) 興耀 (Xingyao), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Felix Ngozi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Vitas Puzirauskas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 251 Minuto 109 (Ocasión por el centro): En Vitas Puzirauskas va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Markus Maria Ell.