Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814186

Copa 730814186 Información oficial sobre el partido 730814186 en Hattrick

03.04.2024 12:15:00

U.D. SAN ESTEBAN Alineación oficial del equipo 'U.D. SAN ESTEBAN' en el partido 5 - 0 F.C.Caracid Alineación oficial del equipo 'F.C.Caracid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
U.D. SAN ESTEBAN Alineación oficial del equipo 'U.D. SAN ESTEBAN' en el partido 8 - 0 F.C.Caracid Alineación oficial del equipo 'F.C.Caracid' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. SAN ESTEBAN

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Passats 13 minuts, Matic Tamáš, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. ESTEBAN es posava per davant!
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): ESTEBAN va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Silas Bruellmann va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Jesus Cerejinha de ESTEBAN va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Daniel Pree va treure un córner llarg cap al segon pal que en Lukáš Šajnoha, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 4 - 0.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Józef Pomykacz es va introduir dins la defensa central al minut 87, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): ESTEBAN va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Robert de Diesbach en un 1 contra 1 amb el porter Adrián Cernesio, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 289 Minuto 78 (Ocasión evento especial): En Mickey Futrell-Ponder va fer una ràpida incursió al minut 78, però en Vistilo Copas no va tenir cap problema per aturar-lo.

F.C.Caracid

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marc Antoni Capseta.