Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730806491

Amistoso 730806491 Información oficial sobre el partido 730806491 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido 0 - 3 SD B Alineación oficial del equipo 'SD B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido 0 - 1 SD B Alineación oficial del equipo 'SD B' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

campeolones

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): campeolones van sortir al contraatac amb encert al minut 33, però Erick Plaza no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): El campeolones va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 53, però en Giuseppe Spreafico va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): campeolones van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 89, però el xut de Robert Chiriţescu des de l'esquerra va sortir desviat.

SD B

Goles Goles

  • 174 Minuto 20 (Gol de penalti): Simon Latifi va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 20 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Heinz Khuen va aprofitar un error defensiu al minut 25, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a SD.
  • 180 Minuto 67 (Gol de falta): Al minut 67, una falta xutada per Simon Latifi va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a SD. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Heinz Khuen després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Abdelkarim Cherif Ouazzani va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jesus Brandão. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Federico Gallatin de SD es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.