Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GokuVsNewteam (795192) - Cryptosteinitzz (1418358) » 730643439: T75/R7

Copa 730643439 Información oficial sobre el partido 730643439 en Hattrick

20.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 7

GokuVsNewteam Alineación oficial del equipo 'GokuVsNewteam' en el partido 2 - 4 Cryptosteinitzz Alineación oficial del equipo 'Cryptosteinitzz' en el partido
1 / 6 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 2
1 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 2
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
55 % Posesión 45' 45 %
55 % Posesión 90' 45 %
Normal Táctica Normal
GokuVsNewteam Alineación oficial del equipo 'GokuVsNewteam' en el partido 2 - 4 Cryptosteinitzz Alineación oficial del equipo 'Cryptosteinitzz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GokuVsNewteam Alineación oficial del equipo 'GokuVsNewteam' en el partido 2 - 1 Cryptosteinitzz Alineación oficial del equipo 'Cryptosteinitzz' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GokuVsNewteam

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Leonel Ernesto Armellini, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del GokuVsNewteam se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Mihai-Mircea Dumitrache que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Emanuel Krauthoff de GokuVsNewteam va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Holger Massott gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Joachim Sychowski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 es va veure una gran oportunitat per a GokuVsNewteam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Axel Piris, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 109 (Ocasión por el centro): En Miel Oudman va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GokuVsNewteam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Uxiel Carballal de GokuVsNewteam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Joachim Sychowski en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de GokuVsNewteam Emanuel Krauthoff va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Leon Landwehr va xutar fora per a GokuVsNewteam, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Leonel Ernesto Armellini de GokuVsNewteam anava molt fort i col·locat però Joachim Sychowski no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 4.

Cryptosteinitzz

Goles Goles

  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 77 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Fayez Amir.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 114 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 114, quan en Milko Kalaydzhiev va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fayez Amir de Cryptosteinitzz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Juha Mäkynen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Cryptosteinitzz.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Cryptosteinitzz, Hansel De la Cruz, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Cryptosteinitzz Joachim Sychowski no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Vincent Degn es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 4.