Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Pies Planos (30960) - Peleles (487002) » 730643395: T75/R7

Copa 730643395 Información oficial sobre el partido 730643395 en Hattrick

20.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 7

FC Pies Planos Alineación oficial del equipo 'FC Pies Planos' en el partido 2 - 4 Peleles Alineación oficial del equipo 'Peleles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Pies Planos Alineación oficial del equipo 'FC Pies Planos' en el partido 0 - 2 Peleles Alineación oficial del equipo 'Peleles' en el partido
Tiene suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pies Planos

Goles Goles

  • 100 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41, Tapabrata Patil va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 3.
  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): En Jorge Entrala va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ayoze Valle Las Heras estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Juan Carlos Coquero, als 34 minuts, va fallar per ben poc.
  • 214 Minuto 65 (Ocasión de penalti): Palencia tenia un penal al seu favor al minut 65, però el porter va aturar el xut de Tapabrata Patil amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Gerard Tell, t'estimo!!!''
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): El Palencia va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Àngel Vallès la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tapabrata Patil.

Peleles

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): PLs agafava avantatge al minut 19 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Andrzej Roztworowski amb mestria.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Nand Overzet de PLs l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 24 de partit.
  • 190 Minuto 33 (Gol de falta): Al 33 minuts, El PLs va fer el 0-3. En Yasser Salameh va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al 73 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a PLs augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Yasser Salameh es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adrian Benescu va fer una magnífica centrada, però la rematada de Faiz Shadi va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Jakub Kocór va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ulrich Krumpschmid va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Roberto Sperlinga de PLs va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 36 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Faiz Shadi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jac Hoonakker, el jugador de PLs va ser expulsat al minut 39.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ilunga Basambi de PLs amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.