Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730589221

Amistoso (Int., RC) 730589221 Información oficial sobre el partido 730589221 en Hattrick

13.03.2024 22:00:00

Coiotes Alineación oficial del equipo 'Coiotes' en el partido 5 - 2 Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Coiotes Alineación oficial del equipo 'Coiotes' en el partido 6 - 1 Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coiotes

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a 黄 (Huang) 衡江 (Hengjiang) de Coiotes aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 39 gràcies a la jugada de Gedeon Andrej, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Coiotes va augmentar la diferència quan Yusuf Özarpa no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): 黄 (Huang) 衡江 (Hengjiang) va augmentar la diferència de Coiotes a 4 - 2 des del punt de penal.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Maksim Zolotarev va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Coiotes, Reinaldo Brito, que va marcar, sense saber com, el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Karl-Ove Lyhlund va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Union Real

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, Juan Carlos Cunchillos va pentinar un córner cap al segon pal que Francisco Pinto va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 52 minuts, el tirador de faltes del Union va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gigi Valle, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Simão Sousa Dias va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Carlos Dicarlo no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aung Lin Aung es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.