Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730503776

Amistoso 730503776 Información oficial sobre el partido 730503776 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

A Guía C.F. Alineación oficial del equipo 'A Guía C.F.' en el partido 0 - 1 FC. LA MINA Alineación oficial del equipo 'FC. LA MINA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A Guía C.F. Alineación oficial del equipo 'A Guía C.F.' en el partido 0 - 1 FC. LA MINA Alineación oficial del equipo 'FC. LA MINA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Guía C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Eduardo Manuel Egurza va ser clau en la jugada d'atac de Guía al minut 7, quan ell mateix va fer una passada brutal a Edgar van Veenendaal, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Mickaël Pierard va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Guía va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Justo Martin Fernández, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Justo Martin Fernández de Guía va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC. LA MINA

Goles Goles

  • 174 Minuto 70 (Gol de penalti): MINA va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Arnt Zak va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): 柯 (Ke) 儒智 (Ruzhi) va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Joaquín Olmedo Ayuso va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): MINA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 56, quan Vasyl Sokyra va quedar-se sol davant el porter Joaquín Olmedo Ayuso, però aquest va poder aturar el xut.