Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MLZ (993124) - Barrioska (776673) » 730464311: T75/R5

Copa 730464311 Información oficial sobre el partido 730464311 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

MLZ Alineación oficial del equipo 'MLZ' en el partido 1 - 5 Barrioska Alineación oficial del equipo 'Barrioska' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MLZ Alineación oficial del equipo 'MLZ' en el partido 0 - 2 Barrioska Alineación oficial del equipo 'Barrioska' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MLZ

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): En Boris de Bever va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): MLZ va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Diedrich Schöniger va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kevin Shantha.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El MLZ va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Alejandro Salazar Baraona va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Barrioska

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Grzegorz Podżorski que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 37, quan José María Argüelles va posar els visitants Barrioska per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 50 de partit va donar a Barrioska l'avantatge per 1 - 3. Raúl Silva Mitjans en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Dölf Stoffel va augmentar l'avantatge de Barrioska a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 75 (Gol de falta): Al minut 75, una falta xutada per Sicco Leeflang va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 5 per a Barrioska. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Alberto Martínez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): David Saborit va superar els defenses rivals per velocitat al minut 27 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alberto Martínez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alberto Martínez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en René Köstner va rebre molts aplaudiments. Al minut 47 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 219 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Barrioska va estar a punt d'arribar en un córner. En Dölf Stoffel va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.