Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almagro United (796136) - Dinamo de Herrera (1433207) » 730464242: T75/R5

Copa 730464242 Información oficial sobre el partido 730464242 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Almagro United Alineación oficial del equipo 'Almagro United' en el partido 1 - 4 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Almagro United Alineación oficial del equipo 'Almagro United' en el partido 2 - 0 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almagro United

Goles Goles

  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Gunnar Sørbø trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Gunnar Sørbø de Almagro va intentar batre la porteria rival al minut 31 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Almagro va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Cesare Puhali la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Ricardo Varandas va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 84 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Almagro va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 89 que Tanausú Gurruchaga no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vitaliy Orekhovskiy de Almagro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Dinamo de Herrera

Goles Goles

  • 187 Minuto 8 (Gol tiro lejano): Després de 8 minuts el Herrera, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Bernie Dransdorf sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Herrera. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Pedro Sánchez-Bella xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 187 Minuto 70 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Herrera volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 70 van aconseguir marcar quan en Hilik Shava va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 3.
  • 187 Minuto 85 (Gol tiro lejano): En Darío Carrillo conduïa pel cercle central i, veient a en Pedro Sánchez-Bella desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 4.