Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fabulous Napkins (1584569) - Pamtomaca (121306) » 730464116: T75/R5

Copa 730464116 Información oficial sobre el partido 730464116 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Fabulous Napkins Alineación oficial del equipo 'Fabulous Napkins' en el partido 5 - 3 Pamtomaca Alineación oficial del equipo 'Pamtomaca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Fabulous Napkins Alineación oficial del equipo 'Fabulous Napkins' en el partido 4 - 3 Pamtomaca Alineación oficial del equipo 'Pamtomaca' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,9 % 15,9 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fabulous Napkins

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 21, Felipe Lapuente Mínguez de Fabulous empatava el partit: 1 - 1.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Raúl López Dieguez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Fabulous, Juan Miguel Cantoral, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 58 minuts, el tirador de faltes del Fabulous va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Raúl López Dieguez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Fabulous pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nésio Cantoni va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Raúl López Dieguez va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Miguel Cantoral va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Toni Jiménez Sistachs va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raúl López Dieguez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Fabulous va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 邓 (Deng) 北京 (Beijing) en un 1 contra 1 amb el porter Toni Jiménez Sistachs, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Toni Jiménez Sistachs al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Francis Mes va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Fidel Villoldo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Pamtomaca

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): En Pablo Moya donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 12 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 27. L'anotador per Pamtomaca va ser Pablo Moya, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Pamtomaca seguien lluitant fins al final. Al minut 83, fruit d'aquests esforços, Menandro Escaich va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Oscar Melendo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Bernardino Serrano, als 5 minuts, va fallar per ben poc.