Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC WOLOLO (773640) - Mallecina Sants (308699) » 730464098: T75/R5

Copa 730464098 Información oficial sobre el partido 730464098 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

FC WOLOLO Alineación oficial del equipo 'FC WOLOLO' en el partido 5 - 6 Mallecina Sants Alineación oficial del equipo 'Mallecina Sants' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC WOLOLO Alineación oficial del equipo 'FC WOLOLO' en el partido 1 - 1 Mallecina Sants Alineación oficial del equipo 'Mallecina Sants' en el partido
Tiene mucha potra 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,3 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC WOLOLO

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): WOLOLO s'avançava al marcador al minut 22, després d'un rebot que va caçar en Josepe Pagobide per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Lluís Moliner s'emportà una gran ovació del públic local al minut 81, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 185 Minuto 107 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MalleSants. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Josepe Pagobide la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del WOLOLO es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 107.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Lluís Moliner va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 241 Minuto 114 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de WOLOLO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ismael Zambrana, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anatoli Sokolov de WOLOLO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Anatoli Sokolov va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ignacio Tejedor de WOLOLO anava molt fort i col·locat però Luis Icart no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de WOLOLO, Ismael Zambrana, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Vojtech Strečko, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Luis Icart va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de WOLOLO i 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de WOLOLO Lluís Moliner no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Luis Icart es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de WOLOLO Josepe Pagobide va intentar enganyar Luis Icart amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 6.

Mallecina Sants

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 28 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Oihenart Lupiola marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 37 minuts quan Ignacio Ferrán Martínez va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Taurino Telesforo, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 2.
  • 172 Minuto 105 (Gol por la izquierda): MalleSants va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 105. Enrique Riobóo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Abraam Abaña, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 270 Minuto 83 (Ocasión de falta): El MalleSants va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 83 amb un llançament de falta perillós. En Oihenart Lupiola però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 113 (Ocasión por la derecha): MalleSants va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marc Llasera va desviar el xut final de Ignacio Ferrán Martínez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Taurino Telesforo.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Oihenart Lupiola va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Enrique Riobóo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a MalleSants.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Ignacio Ferrán Martínez de MalleSants, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marc Llasera en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 6.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Roly Mills xutant per a MalleSants va fer anar la pilota just on la volia, però Marc Llasera, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.