Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ruper Balompie (1592530) - Spartak Ribadavia (1593656) » 730464074: T75/R5

Copa 730464074 Información oficial sobre el partido 730464074 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Ruper Balompie Alineación oficial del equipo 'Ruper Balompie' en el partido 1 - 2 Spartak Ribadavia Alineación oficial del equipo 'Spartak Ribadavia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Ruper Balompie Alineación oficial del equipo 'Ruper Balompie' en el partido 1 - 5 Spartak Ribadavia Alineación oficial del equipo 'Spartak Ribadavia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ruper Balompie

Goles Goles

  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Balompie va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Salvador Riba, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Luis Grado que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Spartak Ribadavia

Goles Goles

  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 78 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Joel Hooper.
  • 172 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Maíz Mesco quedar desmarcat i marcar per a Spartak al minut 98. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Spartak va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Markward Pilsberg va quedar-se sol davant el porter Jesús Aranzana, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): El Spartak va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 29 amb un llançament de falta perillós. En Markward Pilsberg però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, un refús desafortunat de Jesús Aranzana, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jerzy Kaźmierski no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Otis Gauntlett de Spartak, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 38, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Spartak va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jesús Aranzana va desviar el xut final de Joel Hooper després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Joel Hooper, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 67 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 68 (Ocasión de falta): Markward Pilsberg va xutar magistralment una falta al minut 68 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 283 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Markward Pilsberg de Spartak va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 103 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.