Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Odmisel (1417875) - Steagua de Mondariz (48888) » 730463970: T75/R5

Copa 730463970 Información oficial sobre el partido 730463970 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Odmisel Alineación oficial del equipo 'Odmisel' en el partido 0 - 2 Steagua de Mondariz Alineación oficial del equipo 'Steagua de Mondariz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Odmisel Alineación oficial del equipo 'Odmisel' en el partido 1 - 4 Steagua de Mondariz Alineación oficial del equipo 'Steagua de Mondariz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Odmisel

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Odmisel tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Horst Dominic Kornbauer ho va intentar al minut 40 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Odmisel enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 239 Minuto 48 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Valentino Valdés va ridiculitzar a en Gottfried Auinger amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 287 Minuto 78 (Ocasión tiro lejano): Al minut 78 un refús amb el peu d'en Kwanchai Benjathikul va anar a parar als peus del Max Almenning que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eric Jorgensen de Odmisel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Steagua de Mondariz

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 15, quan Pedro Hipólito 'El Colo' Pistarelli va posar els visitants Steagua per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 184 Minuto 43 (Gol de penalti): Al minut 43 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Steagua, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i David Eulate va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Steagua Pedro Hipólito 'El Colo' Pistarelli quasi marca al minut 30 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Octavian-Radu Ţuca l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Rafał Karbowiak va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nuno Manuel Simões, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jean-Marie Delaive va fer al minut 42 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Pedro Hipólito 'El Colo' Pistarelli, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després de 56 minuts, Nuno Manuel Simões va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rafał Karbowiak va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Steagua quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pedro Hipólito 'El Colo' Pistarelli va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Hipólito 'El Colo' Pistarelli de Steagua va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Serra de Steagua la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.