Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461455

Copa 730461455 Información oficial sobre el partido 730461455 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Charlytos Alineación oficial del equipo 'Charlytos' en el partido 5 - 3 charches Alineación oficial del equipo 'charches' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Charlytos Alineación oficial del equipo 'Charlytos' en el partido 1 - 2 charches Alineación oficial del equipo 'charches' en el partido
Tiene mucha potra 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,1 % 62,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Charlytos

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Robert Lipko de Charlytos va aconseguir igualar el partit al minut 36, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Charlytos. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Luis Del Pinar xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 106 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Romário Bustos va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 44, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Charlytos, mentre ja celebrava el 3 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Charlytos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gonzalo Julián Expósito va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 1.
  • 186 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 5 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Charlytos. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Sami Markkola va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Romário Bustos de Charlytos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Luis Del Pinar de Charlytos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

charches

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, Hamiz Alif va pentinar un córner cap al segon pal que Radomir Natorski va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 153 Minuto 57 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, charches seguien lluitant fins al final. Al minut 57, fruit d'aquests esforços, Arian Connor Gschoßmann va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors de charches no defallien en cap moment. Producte d'això, en Arian Connor Gschoßmann va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Arian Connor Gschoßmann de charches va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 17 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): charches va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Tamošius Menkauskas va quedar-se sol davant el porter 薛 (Xue) 景尧 (Jingyao), però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Tamošius Menkauskas va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en 薛 (Xue) 景尧 (Jingyao).
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): charches van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 70 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Florin Boţog no va ser gens encertat.