Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Duski United (1462947) - daniFraps (1334252) » 730351927: T75/R4

Copa 730351927 Información oficial sobre el partido 730351927 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

Duski United Alineación oficial del equipo 'Duski United' en el partido 4 - 2 daniFraps Alineación oficial del equipo 'daniFraps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Duski United Alineación oficial del equipo 'Duski United' en el partido 4 - 2 daniFraps Alineación oficial del equipo 'daniFraps' en el partido
Tiene un resultado normal 3.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,2 % 6,0 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Duski United

Goles Goles

  • 111 Minuto 13 (Gol por el centro): Passat el minut 13 de joc, Marciano Isorna facilitava les coses al Duski Utd amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Duski Utd s'avançava al marcador al minut 36, després d'un rebot que va caçar en Quique Zubieta per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 105 Minuto 101 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Loris Minni va descol·locar totalment la defensa contrària i Juan Villaseñor no va perdonar i va marcar el 3 - 2.
  • 131 Minuto 114 (Gol por el centro): Al minut 114 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar César Filera, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Duski Utd.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 52 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Loris Minni, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a daniFraps, però Noldi Kölle no va poder encertar el xut.
  • 220 Minuto 60 (Ocasión de falta): Miguel Toledo Golfín quasi dona a Duski Utd l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 208 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marciano Isorna de Duski Utd va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Juan Villaseñor es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Duski Utd per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 62, quan Marciano Isorna va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Marciano Isorna del Duski Utd ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): Passaven 112 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Miguel Toledo Golfín va rematar alt.

daniFraps

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Cafercan Esen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 164 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de daniFraps al minut 39. Nélson Serra va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Noldi Kölle estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Alejandro Fernández Granados, als 2 minuts, va fallar per ben poc.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Fernando Olabuenaga quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Cafercan Esen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 58, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Adrián Barategui va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, un refús desafortunat de Adrián Barategui, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Manuel Nin Novoa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de daniFraps van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rainier Uphoff va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 261 Minuto 102 (Ocasión por el centro): daniFraps va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Cafercan Esen es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rainier Uphoff de daniFraps la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.