Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Putabasura (1462963) - Puass (989071) » 730351858: T75/R4

Copa 730351858 Información oficial sobre el partido 730351858 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

Putabasura Alineación oficial del equipo 'Putabasura' en el partido 3 - 2 Puass Alineación oficial del equipo 'Puass' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Putabasura Alineación oficial del equipo 'Putabasura' en el partido 1 - 2 Puass Alineación oficial del equipo 'Puass' en el partido
Tiene suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,2 % 12,4 % 63,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Putabasura

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Peter-Johannes Kühlböck va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Putabasura empatava el partit, 1 a 1, al minut 39.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador Santiago Velázquez de Putabasura, després de 42 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Puass. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Răzvan Marin la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Putabasura es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 el Putabasura va posar setge sobre la defensa central visitant però en Santiago Velázquez no va estar gens encertat.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Aliaksej Nazarszuk una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Jesús Pezoa va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Putabasura sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jörn Temann, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 91 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Pedro Oña Soto.

Puass

Goles Goles

  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Quinto Kureth arribés a peus de Víctor Belmonte, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Puass el 0 - 1.
  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 60 minuts Patrik Drobne va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Jan Nielsen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jesús Pablo Molina Moreno, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Puass 米 (Mi) 兴俊 (Xingjun) quasi marca al minut 37 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Quinto Kureth l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): 米 (Mi) 兴俊 (Xingjun) de Puass va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.