Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Candeán (777075) - Coma-Ruga CF (777361) » 730351769: T75/R4

Copa 730351769 Información oficial sobre el partido 730351769 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

Club Deportivo Candeán Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Candeán' en el partido 1 - 2 Coma-Ruga CF Alineación oficial del equipo 'Coma-Ruga CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Deportivo Candeán Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Candeán' en el partido 1 - 1 Coma-Ruga CF Alineación oficial del equipo 'Coma-Ruga CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,7 % 42,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Candeán

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bohdan Kernozenko, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Deportivo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Michał Proszczuk va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Yannic Gartenbrook va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El Deportivo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Radovan Zářecký va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Radovan Zářecký per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Toros Erdi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va estar a punt de posar-se per davant al minut 56 però André Vanderfuhr va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Deportivo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Christof Wiens en un 1 contra 1 amb el porter Toros Erdi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Galeano va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 76, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Carlos Galeano va estar a punt de marcar al minut 84 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Coma-Ruga CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Yehonatan Shvo va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 41.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador de Coma-Ruga Gerry McDonald va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 73 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Yehonatan Shvo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.