Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

veguilla (1585078) - Piturkas (49046) » 730351746: T75/R4

Copa 730351746 Información oficial sobre el partido 730351746 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

veguilla Alineación oficial del equipo 'veguilla' en el partido 7 - 8 Piturkas Alineación oficial del equipo 'Piturkas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
veguilla Alineación oficial del equipo 'veguilla' en el partido 2 - 1 Piturkas Alineación oficial del equipo 'Piturkas' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,1 % 17,4 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

veguilla

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): veguilla prenia la batuta de l'encontre al minut 3, quan en Alessandro Castellana va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 124 Minuto 77 (Gol de penalti): Al minut 77 l'àrbitre va premiar veguilla amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Alessandro Castellana va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Gilberto Cordero gairebé va marcar per a veguilla des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 215 Minuto 105 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): James Neal va superar els defenses rivals per velocitat al minut 105 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 108 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de veguilla va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abdulrazaq Abubaker Al-Issa va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bogdan Klyukvin de veguilla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Demyan Golovastov.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): En James Neal no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Orlando Andrade encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 2 per a veguilla.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Abdulrazaq Abubaker Al-Issa de veguilla, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Orlando Andrade en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Demyan Golovastov de veguilla va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de veguilla, Bogdan Klyukvin, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de veguilla, Modesto Ribeiro Pidal, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de veguilla Alessandro Castellana no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Orlando Andrade es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Stefano Colombetti, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Orlando Andrade va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de veguilla i 7 - 7 al marcador.

Piturkas

Goles Goles

  • 161 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 en Hristo Atanasov va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): Als 90 minuts de partit, Tarcísio Baptista de Piturkas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Bogdan Klyukvin va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 107 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tarcísio Baptista ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pau Aguiló de Piturkas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 109, Ángel Brown de Piturkas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Piturkas Baptista Marticella va intentar enganyar Ábel Buhala amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Rodrigo Garosa va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Piturkas Gustavo Aleiza no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ábel Buhala es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Aldopaolo Primicerio anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Piturkas.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Orlando Andrade anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Piturkas.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Piturkas Sergio Galán no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ábel Buhala es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Tarcísio Baptista de Piturkas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ábel Buhala en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 8.