Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betiko Athletic (795489) - Athletic Santaliestra (1436462) » 730351645: T75/R4

Copa 730351645 Información oficial sobre el partido 730351645 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

Betiko Athletic Alineación oficial del equipo 'Betiko Athletic' en el partido 1 - 0 Athletic Santaliestra Alineación oficial del equipo 'Athletic Santaliestra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Betiko Athletic Alineación oficial del equipo 'Betiko Athletic' en el partido 2 - 0 Athletic Santaliestra Alineación oficial del equipo 'Athletic Santaliestra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betiko Athletic

Goles Goles

  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Raúl Roig, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Athletic se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Athletic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Duncan Voeten va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 82 per blocar una centrada d'en Luis Alfajor va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Athletic.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José Luis 'Villi' Guevara! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Erick Mancilla de Athletic gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Athletic Santaliestra

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Bichr Bakkal va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Themis Mpourouchas, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Santaliestra, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Themis Mpourouchas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.