Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gelicôvič F.C. (1420127) - Tactus (1415071) » 730351613: T75/R4

Copa 730351613 Información oficial sobre el partido 730351613 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

Gelicovi f.c. Alineación oficial del equipo 'Gelicovi f.c.' en el partido 3 - 1 Tactus Alineación oficial del equipo 'Tactus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gelicovi f.c. Alineación oficial del equipo 'Gelicovi f.c.' en el partido 3 - 2 Tactus Alineación oficial del equipo 'Tactus' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,8 % 26,2 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gelicovi f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Artur Morim va donar a Gelicovi un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nicola Visonà, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del Gelicovi va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Nicola Visonà, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Yurii Kanavets va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Fernando Miró Benítez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Hamoun Jangali de Gelicovi va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Berelis Dinkevičius al minut 38 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tactus

Goles Goles

  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): Tactus van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 40 quan Marcos López sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tactus que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mehmet Yıldız, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Gian Franco Mangiat quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Tactus va estar a punt d'empatar al 51 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Floridor Montt que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El Tactus creava perill des de la dreta al minut 54, però en Anxo 'O Muro' Pallas, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Gian Franco Mangiat desviant la pilota a servei de cantonada.