Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Virrei (30754) - Real Manzanares (120150) » 730351571: T75/R4

Copa 730351571 Información oficial sobre el partido 730351571 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

RCD Virrei Alineación oficial del equipo 'RCD Virrei' en el partido 4 - 5 Real Manzanares Alineación oficial del equipo 'Real Manzanares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RCD Virrei Alineación oficial del equipo 'RCD Virrei' en el partido 3 - 1 Real Manzanares Alineación oficial del equipo 'Real Manzanares' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Virrei

Goles Goles

  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Boy Land de Virrei va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 103 Minuto 67 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Virrei per la dreta va donar com a resultat un gol de Boy Land al minut 67 que reduïa la distància a 2 - 3.
  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Alfredo Plain va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 70.
  • 102 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Virrei va reduir el marcador al minut 110 a 4 - 5 quan Dobrynya Butrim va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nathan Nuttall va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Alfredo Plain va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Alfredo Plain no oblidarà el que li va passar durant el minut 44. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Lleonard Bellot i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Virrei, però el xut de Ricardo Fernández Peñaranda va sortir bastant desviat.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Nathan Nuttall va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): Després de 112 minuts, Boy Land va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Real Manzanares

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lamberto Serrano quedar desmarcat i marcar per a Manzanares al minut 9. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Fabián Robledo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, Manzanares va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Marcos Masoliver, amb un xut sec des de la dreta.
  • 171 Minuto 100 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 100, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jimmy León es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.
  • 183 Minuto 109 (Gol por la derecha): Romualdo Durante va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 3 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 54 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Javier Del Nuevo va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Jarod Delestre. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!