Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Comando Paxariños FC (1457680) - Hercules cf Alicante (1433114) » 730351544: T75/R4

Copa 730351544 Información oficial sobre el partido 730351544 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

Comando Paxariños FC Alineación oficial del equipo 'Comando Paxariños FC' en el partido 3 - 2 Hercules cf Alicante Alineación oficial del equipo 'Hercules cf Alicante' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Comando Paxariños FC Alineación oficial del equipo 'Comando Paxariños FC' en el partido 4 - 1 Hercules cf Alicante Alineación oficial del equipo 'Hercules cf Alicante' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comando Paxariños FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Oleksandr Lutsenko va donar a Paxariños un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Paxariños al minut 31, que va llançar ajustat al pal en Zafer Algüzar. 2 - 0 pels locals.
  • 122 Minuto 106 (Gol por la izquierda): Al minut 106 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Paxariños va ser Nolan Holmberg.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fernando Araque va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79, Zafer Algüzar arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 114 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 114 quan Daniele Asti de Paxariños gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Hercules cf Alicante

Goles Goles

  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): Un mica després, Geo Potânga de Hercules va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 48 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Gotzon Aspuru que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Hercules va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Emilio Alejos va desviar el xut final de Gotzon Aspuru després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gregor Heygendorff ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 27, quan en Otto Kuitunen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Hercules que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pedro Aranzana, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): Pablo Elduayen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 104 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Óscar Camas.