Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Peaso (489142) - ASTURIAS PARAISO NATURAL (1581966) » 730351447: T75/R4

Copa 730351447 Información oficial sobre el partido 730351447 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 2 - 1 ASTURIAS PARAISO NATURAL Alineación oficial del equipo 'ASTURIAS PARAISO NATURAL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 2 - 1 ASTURIAS PARAISO NATURAL Alineación oficial del equipo 'ASTURIAS PARAISO NATURAL' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,4 % 2,7 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Peaso

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Corria el minut 9, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Peaso s'avançava en el marcador després que en Ville Romsi xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 123 Minuto 107 (Gol por la derecha): El jugador Filippo Candeloro de Peaso, després de 107 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Belisario Cusihuallpa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 29, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Urdinso Gauzabal, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Filippo Candeloro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Marian Necşanu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Peaso va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rubén Dosma va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marian Necşanu.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Maurizio Pau de Peaso es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maurizio Pau va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Peaso va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

ASTURIAS PARAISO NATURAL

Goles Goles

  • 137 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Calvin-Alexander Stoertkuhl va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 73 de joc. Nelson Pereira es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): Winfried von Weshphalen quasi marca en una jugada assajada de córner que Jimmy Verlaenen havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Winfried von Weshphalen de ASTURIAS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.