Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hercules de Alicante Club Futbol SAD (489540) - Kigos Bercianos CF (1587417) » 730351436: T75/R4

Copa 730351436 Información oficial sobre el partido 730351436 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

Hercules de Alicante Club Futbol SAD Alineación oficial del equipo 'Hercules de Alicante Club Futbol SAD' en el partido 6 - 5 Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hercules de Alicante Club Futbol SAD Alineación oficial del equipo 'Hercules de Alicante Club Futbol SAD' en el partido 1 - 1 Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,2 % 20,7 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hercules de Alicante Club Futbol SAD

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Enrico Riche va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Hercules va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Miguel Yugueros va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Domenic Klaila.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Fernando Calero, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Fernando Calero del Hercules ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marek Jutrzenka-Trzebiatowski de Hercules es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Gustavo Cenarbe de Hercules va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Esteban Juárez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Hercules Martín Rodríguez Roldán va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Hercules, Juan Miguel Yugueros, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Hercules Volker Egan-Krieger no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Domenic Klaila es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Mirosław Świątek de Hercules, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Domenic Klaila en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Eufemio Quintiá anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Hercules.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de Hercules Oinatz Agirreolhagarai no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Domenic Klaila es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.

Kigos Bercianos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rafael Ledo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bercianos, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En Rafael Ledo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 97 (Ocasión de contra por la izquierda): Bercianos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 97, però Pablo Bordera va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Bordera de Bercianos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Domenic Klaila anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 0 - 1 per a Bercianos.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): Pablo Bordera de Bercianos va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Mirosław Świątek s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 1 - 2.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Rafael Ledo de Bercianos va executar el tir amb una gran tècnica posant el 1 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Elvis Larsson de Bercianos anava molt fort i col·locat però Mirosław Świątek no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Bercianos Nuno Ribeiro va intentar enganyar Mirosław Świątek amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Bercianos Rudolf Gehle no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mirosław Świątek es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Bercianos Elibert Nak no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mirosław Świątek es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 059 Minuto 136 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Mauro Urzáiz Pardo xutant per a Bercianos va fer anar la pilota just on la volia, però Mirosław Świątek, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.