Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Costellada F.C (122628) - lado oscuro (489707) » 730351387: T75/R4

Copa 730351387 Información oficial sobre el partido 730351387 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

Costellada F.C Alineación oficial del equipo 'Costellada F.C' en el partido 5 - 4 lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Costellada F.C Alineación oficial del equipo 'Costellada F.C' en el partido 6 - 1 lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Costellada F.C

Goles Goles

  • 103 Minuto 34 (Gol por la derecha): Passava el minut 34 del matx, quan l'atent Gerardo Molleda va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Costellada s'esgargamellaven dempeus per esperonar Tommy Steckly que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 37 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, Costellada aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Guillaume von Moos va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 99 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 99 gràcies a la jugada de Tommy Steckly, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 100 (Gol por el centro): Al minut 100 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bruce Beazar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Costellada.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Mirosław Ćwiek de Costellada va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luciano Remigi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 112 quan Michał Aleksiejew de Costellada gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kåre Östertorp.

lado oscuro

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Yogev Gvili va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de oscuro, Hans-Toby Habicht, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): Filipe Correia va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Manuel Alberto Tomé, que no va fallar i va marcar el 0 - 2.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): oscuro agafava avantatge al minut 38 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Filipe Correia amb mestria.
  • 152 Minuto 113 (Gol por la izquierda): El 5 - 4 el va apuntar al seu compte particular Torben Benke-Schechinger de oscuro després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.