Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tolometen C.F. (1337228) - El Movidon CF (488113) » 730351370: T75/R4

Copa 730351370 Información oficial sobre el partido 730351370 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

Tolometen C.F. Alineación oficial del equipo 'Tolometen C.F.' en el partido 2 - 3 El Movidon CF Alineación oficial del equipo 'El Movidon CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tolometen C.F. Alineación oficial del equipo 'Tolometen C.F.' en el partido 2 - 2 El Movidon CF Alineación oficial del equipo 'El Movidon CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,0 % 23,4 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tolometen C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Raúl González Blanco de Tolo va aconseguir igualar el partit al minut 43, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Hiji Barmasai va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Virgílio Ganço de Tolo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 37, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Virgílio Ganço de Tolo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El Movidon CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 26 minuts, el tirador de faltes del Movidon va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Atanas Ivanov, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de 谢 (Xie) 存翔 (Cunxiang) que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 137 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Fernando Ursueguía va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 63 de joc. Roberto Zanin es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rini Blank al minut 41, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Anicetu Quijada va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 44, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Rini Blank va ridiculitzar a en Antonio Reina amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Rini Blank va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Roberto Zanin quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Viggo Eggstål, però la pilota va topar amb el travesser.