Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

asperos fc (1415510) - Seny,pit i collons! (492716) » 730351235: T75/R4

Copa 730351235 Información oficial sobre el partido 730351235 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

asperos fc Alineación oficial del equipo 'asperos fc' en el partido 0 - 5 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
asperos fc Alineación oficial del equipo 'asperos fc' en el partido 0 - 1 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

asperos fc

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): asperos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mikko Veteläinen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Plaza Sánchez de asperos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Seny,pit i collons!

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ruslan Boyko, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 187 Minuto 51 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Seny,pit va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 51 va arribar el 0 - 2 quan en İlhan Mebruk va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 55 (Gol tiro lejano): En David Verdún conduïa pel cercle central i, veient a en Wolfgang Gruendel desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 3.
  • 187 Minuto 65 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Seny,pit volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 65 van aconseguir marcar quan en Ruslan Boyko va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 4.
  • 107 Minuto 89 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): David Verdún va aconseguir per a Seny,pit el 0 - 5 al minut 89, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 18 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Seny,pit va deixar en bona posició a en Francis del Valle per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): El Seny,pit va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 67, però en Américo Palacio va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 71 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Aloizs Vidro sempre estava atent, disposat a donar una mica més pel bé de l'equip.