Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iberoamerican Medicine (313034) - robroy FC (776733) » 730351192: T75/R4

Copa 730351192 Información oficial sobre el partido 730351192 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

Iberoamerican Medicine Alineación oficial del equipo 'Iberoamerican Medicine' en el partido 2 - 4 robroy FC Alineación oficial del equipo 'robroy FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Iberoamerican Medicine Alineación oficial del equipo 'Iberoamerican Medicine' en el partido 2 - 2 robroy FC Alineación oficial del equipo 'robroy FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,4 % 34,3 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iberoamerican Medicine

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Iberoamerican va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 40 Olaf Alles va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Amb 41 minuts jugats, en Martín Gramajo va augmentar l'avantatge de Iberoamerican a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kan Naing Win.

robroy FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 56 (Gol por la derecha): Els jugadors de robroy no defallien en cap moment. Producte d'això, en Sergio Palomeque Díaz va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Sergio Enecotegui per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 76, quan Quinto Canabal va posar els visitants robroy per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Sergio Enecotegui des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Quinto Canabal va estar a punt de posar per davant a robroy amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de 庄 (Zhuang) 翊元 (Yiyuan) va impedir un gol cantat.
  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): Sergio Piñero quasi marca en una jugada assajada de córner que Alejandro Obregón havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Iberoamerican. La jugada d'estratègia del robroy per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Artur Świerżewski va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Alejandro Obregón va rematar amb l'empenya exterior desviat.