Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xucrut (123431) - Arsenal de Tenerife (1436807) » 730351182: T75/R4

Copa 730351182 Información oficial sobre el partido 730351182 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

Xucrut Alineación oficial del equipo 'Xucrut' en el partido 5 - 6 Arsenal de Tenerife Alineación oficial del equipo 'Arsenal de Tenerife' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xucrut Alineación oficial del equipo 'Xucrut' en el partido 2 - 0 Arsenal de Tenerife Alineación oficial del equipo 'Arsenal de Tenerife' en el partido
Tiene bastante suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xucrut

Goles Goles

  • 112 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 del partit, el jugador Joe King de Xucrut va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Xucrut per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 42, quan Sako Overgaag va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Humberto Romero va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Río va estar a punt d'acabar en gol al minut 44, però el porter visitant Celso Cantaluppi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Egon Krøger! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Egon Krøger va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Xucrut va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Semi Deseure en un 1 contra 1 amb el porter Celso Cantaluppi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Al minut 105 es va veure una gran oportunitat per a Xucrut per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 章史 (Akifumi) 安達 (Adachi), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Egon Krøger va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joe King de Xucrut amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Semi Deseure anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Xucrut.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Xucrut, 章史 (Akifumi) 安達 (Adachi), es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Sako Overgaag de Xucrut, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Celso Cantaluppi en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Xucrut Egon Krøger no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Celso Cantaluppi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ignazio Camilluzzi de Xucrut anava molt fort i col·locat però Celso Cantaluppi no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 5.

Arsenal de Tenerife

Goles Goles

  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Bayjigit Toktogulov va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Arsenal, al minut 48. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Antonio Castro va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Arsenal que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Arsenal va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bayjigit Toktogulov va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 109 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Arsenal van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Piero Mazzolari va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Balaguer de Arsenal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Arsenal Daniel Alberto Petetta no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Arlemor Ligüera es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Piero Mazzolari va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Francisco Echeverialzueta anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Arsenal.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Arsenal, Bayjigit Toktogulov, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Celso Cantaluppi de Arsenal, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Arlemor Ligüera en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.