Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arcosur Rabbits (1590504) - Apolo Team Fc (1455238) » 730193864: T75/R3

Copa 730193864 Información oficial sobre el partido 730193864 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Arcosur Rabbits Alineación oficial del equipo 'Arcosur Rabbits' en el partido 3 - 1 Apolo Team Fc Alineación oficial del equipo 'Apolo Team Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arcosur Rabbits Alineación oficial del equipo 'Arcosur Rabbits' en el partido 3 - 0 Apolo Team Fc Alineación oficial del equipo 'Apolo Team Fc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arcosur Rabbits

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Arcosur s'esgargamellaven dempeus per esperonar Erasmo Cuccu que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 26 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 124 Minuto 64 (Gol de penalti): Corria el minut 64, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Arcosur s'avançava en el marcador després que en Đỗ Chính Thuận xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Luis García va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Arcosur per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Erasmo Cuccu va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Patricio Zorita hauria d'haver estat gol al minut 22 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Arcosur ho intentava per la dreta per mitjà de Serafín Boira, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 87 quan Erasmo Cuccu de Arcosur gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, Alexis Medina Soriano gairebé va marcar per a Arcosur des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Apolo Team Fc

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Apolo va ser finalitzada des de l'esquerra per Antonio Finco al minut 7. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Ángel Zarzalejos de Apolo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 21 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en León Vos de Vos va rebre molts aplaudiments. Al minut 82 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Jaldón de Apolo es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.