Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Pacense (488017) - Balompedica Peligros (1369639) » 730193861: T75/R3

Copa 730193861 Información oficial sobre el partido 730193861 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Atlético Pacense Alineación oficial del equipo 'Atlético Pacense' en el partido 3 - 1 Balompedica Peligros Alineación oficial del equipo 'Balompedica Peligros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Pacense Alineación oficial del equipo 'Atlético Pacense' en el partido 3 - 0 Balompedica Peligros Alineación oficial del equipo 'Balompedica Peligros' en el partido
Tiene un resultado normal 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Pacense

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gerhart Zimmerberger de Atlético aconseguir un gol al minut 38 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): Atlético s'avançava al marcador al minut 58, després d'un rebot que va caçar en Guillermo Alcuña per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, Gerhart Zimmerberger va pentinar un córner cap al segon pal que Ignas Kruitwagen va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Atlético va estar a punt de posar-se per davant al minut 44 però Niels Viola va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Niels Viola va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Gerhart Zimmerberger, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Felipe Mata Blanco gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Salvador va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gerhart Zimmerberger. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gerhart Zimmerberger de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Herrmann Maximillian Rinkes de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Balompedica Peligros

Goles Goles

  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 44 una excel·lent centrada de Tammo Spängler va arribar a Mauro Sepúlveda, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Balompedica van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 75 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Noël Vernet, però la pilota va sortir per sobre del travesser.