Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Pipilitos (1587861) - Atlètic Club Can Avis (1462085) » 730193706: T75/R3

Copa 730193706 Información oficial sobre el partido 730193706 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Los Pipilitos Alineación oficial del equipo 'Los Pipilitos' en el partido 7 - 2 Atlètic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Can Avis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Los Pipilitos Alineación oficial del equipo 'Los Pipilitos' en el partido 7 - 0 Atlètic Club Can Avis Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Can Avis' en el partido
Tiene un resultado normal 6.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pipilitos

Goles Goles

  • 134 Minuto 11 (Gol de penalti): Pipilitos va obtenir un penal al minut 11, que va llançar a la perfecció Tiziano Labanti. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Elias Carmon es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 58 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Pipilitos al minut 58, que va llançar ajustat al pal en Tiziano Labanti. 4 - 2 pels locals.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pipilitos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ghaleb AbdulMowla progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Can Avis. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en David Cruz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pipilitos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 6 - 2 arribava al minut 64.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Tiziano Labanti va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Ghaleb AbdulMowla gairebé va marcar per a Pipilitos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Velislav Vidov estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Bartolomej Vršan, als 55 minuts, va fallar per ben poc.

Atlètic Club Can Avis

Goles Goles

  • 125 Minuto 10 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Viktors Kalsnavs, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 0 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 154 Minuto 33 (Gol de penalti): Can Avis va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Alban Facon.
  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan David Santolo va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 41 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Jordi Puig va fer una jugada per la banda esquerra, però Kiril Sharov va aturar el seu xut.
  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Viktors Kalsnavs de Can Avis va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Marc-André Lebarbier que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.