Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

St.Casablanca (994539) - J3 Ayllón (991896) » 730193702: T75/R3

Copa 730193702 Información oficial sobre el partido 730193702 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

St.Casablanca Alineación oficial del equipo 'St.Casablanca' en el partido 2 - 3 J3 Ayllón Alineación oficial del equipo 'J3 Ayllón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
St.Casablanca Alineación oficial del equipo 'St.Casablanca' en el partido 3 - 2 J3 Ayllón Alineación oficial del equipo 'J3 Ayllón' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,6 % 5,3 % 20,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

St.Casablanca

Goles Goles

  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Alejandro Ferreros trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jesús Luis Velastegui, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a St.Casablanca.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Marko Lage va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de St.Casablanca se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Jorge Gregorio hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Buray Süyek havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Alejandro Ferreros de St.Casablanca va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 41, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Buray Süyek de St.Casablanca es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 43, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): St.Casablanca va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 52 que Gonzalo Lapeña Méndez no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jesús Cerezales no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Gregorio de St.Casablanca es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Asmil Selawi de St.Casablanca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Gregorio va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que St.Casablanca va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

J3 Ayllón

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Xinés Dovalo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Oswaldo Cascajares de Ayllón va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 47, Ayllón va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Antonio Marchena.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Xinés Dovalo va intentar anar-se'n per velocitat al minut 43 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.