Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kaos Returns (1456457) - Kundera (776800) » 730193697: T75/R3

Copa 730193697 Información oficial sobre el partido 730193697 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Kaos Returns Alineación oficial del equipo 'Kaos Returns' en el partido 1 - 2 Kundera Alineación oficial del equipo 'Kundera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kaos Returns Alineación oficial del equipo 'Kaos Returns' en el partido 3 - 0 Kundera Alineación oficial del equipo 'Kundera' en el partido
Tiene mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kaos Returns

Goles Goles

  • 108 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible (general)): Ignacio Astola Madariaga de Returns va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Ilves Mettälä que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Returns van sortir al contraatac amb encert al minut 12, però Ilves Mettälä no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Returns per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joan Manuel Casallarch, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Returns va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Joan Manuel Casallarch va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rafael Cana Galindo.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Joan Manuel Casallarch va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Ignacio Astola Madariaga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Returns se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ignacio Astola Madariaga va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Returns va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Shaka 'Dracarys' Rae la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Kundera

Goles Goles

  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): Als 51 minuts de partit, Alejandro Sangrador de Kundera va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 69, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Nicolás Queirós es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En César Castrovido ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Nicolás Queirós va servir per deixar enrere el gegant Joan Manuel Casallarch al minut 37, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Alejandro Sangrador va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Angelo Griva va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Kundera quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan César Castrovido va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santiago Sebastián Suárez de Kundera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Sangrador es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.