Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Córdoba Killer Bees (1430871) - Deportivo Piesplanos (49384) » 730193577: T75/R3

Copa 730193577 Información oficial sobre el partido 730193577 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Córdoba Killer Bees Alineación oficial del equipo 'Córdoba Killer Bees' en el partido 1 - 3 Deportivo Piesplanos Alineación oficial del equipo 'Deportivo Piesplanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Córdoba Killer Bees Alineación oficial del equipo 'Córdoba Killer Bees' en el partido 1 - 1 Deportivo Piesplanos Alineación oficial del equipo 'Deportivo Piesplanos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 32,9 % 39,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Córdoba Killer Bees

Goles Goles

  • 117 Minuto 76 (Gol evento especial cansancio): En Gianluca Fiege havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Yuriy Nisin per endur-se la pilota i posar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): KillerBees va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Andrzej Gęba va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Asili Kunihira va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Deportivo Piesplanos

Goles Goles

  • 170 Minuto 17 (Gol de falta): Piesplanos va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Toni Hogenhuis.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Arnau Pereda, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jolbors Ramis Uulu de Piesplanos va fer un bon esprint per escapar-se de Alejandro Sanz i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 3. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Ragnar Balinski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gianluca Fiege, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alex Sonnenfeld de Piesplanos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.