Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TOROS (490499) - Bigotes C.F. (991535) » 730193558: T75/R3

Copa 730193558 Información oficial sobre el partido 730193558 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

TOROS Alineación oficial del equipo 'TOROS' en el partido 0 - 4 Bigotes C.F. Alineación oficial del equipo 'Bigotes C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TOROS Alineación oficial del equipo 'TOROS' en el partido 1 - 0 Bigotes C.F. Alineación oficial del equipo 'Bigotes C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TOROS

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Johnny Grafton va ser clau en la jugada d'atac de TOROS al minut 73, quan ell mateix va fer una passada brutal a Piotr Durczyński, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Bigotes C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Bigotes eren letals, i Rafael Vinayo va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Bigotes per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 35. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Ignacio Jiménez Pérez. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Miguel Muñoz Sánchez de Bigotes va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.
  • 106 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Bigotes sempre confia amb les genialitats d'en Lenard Kathen; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): El Bigotes va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ignacio Jiménez Pérez la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Rafael Vinayo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Mothusi Galenamotlhale de Bigotes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.