Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Highlands FC (47946) - Vell-Lloc (776260) » 730193504: T75/R3

Copa 730193504 Información oficial sobre el partido 730193504 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Highlands FC Alineación oficial del equipo 'Highlands FC' en el partido 4 - 1 Vell-Lloc Alineación oficial del equipo 'Vell-Lloc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Highlands FC Alineación oficial del equipo 'Highlands FC' en el partido 1 - 1 Vell-Lloc Alineación oficial del equipo 'Vell-Lloc' en el partido
Tiene bastante suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,5 % 46,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Highlands FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Manuel Robles va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Highlands.
  • 139 Minuto 28 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Damián Benítez van servir per superar a l'últim defensor, en Arkadiusz Chmura. Tot va acabar amb el 2 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Highlands cantant "Damián Benítez selecció!"
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kerwin Mevius va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nereo Cancer, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Luc Schaad va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Luc Schaad va rematar alt.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Damián Benítez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Shevach‎ Serfaty va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Vell-Lloc

Goles Goles

  • 119 Minuto 66 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Adrián Ortega sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Untung Mansori que, efectivament, va fer pujar el 4 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Pablo Vidaurre va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 59 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Arkadiusz Chmura amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.