Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Birras y Petas (436194) - Racing Club de Montouto (1433289) » 730193309: T75/R3

Copa 730193309 Información oficial sobre el partido 730193309 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Birras y Petas Alineación oficial del equipo 'Birras y Petas' en el partido 2 - 3 Racing Club de Montouto Alineación oficial del equipo 'Racing Club de Montouto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Birras y Petas Alineación oficial del equipo 'Birras y Petas' en el partido 2 - 1 Racing Club de Montouto Alineación oficial del equipo 'Racing Club de Montouto' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Birras y Petas

Goles Goles

  • 100 Minuto 76 (Gol de falta): Al minut 76, Czesiek Krzyżański va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 2.
  • 114 Minuto 77 (Gol de penalti): Birras va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Czesiek Krzyżański, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Birras per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tomy Bidault, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90, Ivan Tutau arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Evan Rohmani de Birras es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.

Racing Club de Montouto

Goles Goles

  • 170 Minuto 23 (Gol de falta): Rudolf Neagu va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 23. 0 - 1 per a Montouto.
  • 139 Minuto 49 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Felipe Melchor Gil va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Evan Rohmani per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 2
  • 172 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Passats 91 minuts de partit, Montouto es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Jordi Trepat es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Diego Falaschi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Felipe Melchor Gil ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.