Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Democracia Corinthiana (487143) - Montgo team (799756) » 730193297: T75/R3

Copa 730193297 Información oficial sobre el partido 730193297 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Democracia Corinthiana Alineación oficial del equipo 'Democracia Corinthiana' en el partido 5 - 1 Montgo team Alineación oficial del equipo 'Montgo team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Democracia Corinthiana Alineación oficial del equipo 'Democracia Corinthiana' en el partido 1 - 2 Montgo team Alineación oficial del equipo 'Montgo team' en el partido
Tiene mucha potra 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,7 % 56,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Democracia Corinthiana

Goles Goles

  • 108 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 2, en Santiago Revuelta la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Estève Salses que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ernesto Lacoste Vignalet va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jonàs Llagostera es va introduir dins la defensa central al minut 54, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ekkehard Oberreiter, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Corinthiana.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Corinthiana va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Zdzisław Dondera progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Corinthiana van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 27, però el xut de Zdzisław Dondera des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Idafe Palafox de Corinthiana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jonàs Llagostera de Corinthiana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zdzisław Dondera.

Montgo team

Goles Goles

  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 57 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Víctor Marchena.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): El Montgo creava perill des de la dreta al minut 6, però en Carl Kuhlkamp, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Roberto Cándamo desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 252 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Montgo va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Roberto Cándamo no va poder controlar.
  • 251 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Eladio Barriga va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Juan Manuel Pérez Garzón la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Montgo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Dragoş Jumanca va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Carl Kuhlkamp.