Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

futfem (1365864) - Cantarranas (1332216) » 730193244: T75/R3

Copa 730193244 Información oficial sobre el partido 730193244 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

futfem Alineación oficial del equipo 'futfem' en el partido 2 - 3 Cantarranas Alineación oficial del equipo 'Cantarranas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
futfem Alineación oficial del equipo 'futfem' en el partido 6 - 1 Cantarranas Alineación oficial del equipo 'Cantarranas' en el partido
Es un cenizo 5.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

futfem

Goles Goles

  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): En Hüseyin Altıok entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al futfem, un peu providencial d'en Imre Kutasi va situar el 1-2 al panell digital.
  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 81 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Hüseyin Altıok, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el futfem a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Bartłomiej Oleś va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 39 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Hüseyin Altıok de futfem va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Bartłomiej Oleś, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mickaël Tual de futfem la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Cantarranas

Goles Goles

  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): Fredemar Sander va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 36. 0 - 1 per a Cantarranas.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Dario Gächter de Cantarranas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 37. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Passaven 79 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Fredemar Sander va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): Fredemar Sander va xutar magistralment una falta al minut 25 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.